Växjö & Bromma – Linjen förstärks

Den 12 september börjar flygbolaget BRA flyga flera dagliga avgångar morgon och kväll som möjliggör för Växjöbor att återigen besöka Stockholm över dagen. Det blir två till tre avgångar per dag i vardera riktningen måndag-fredag samt en rundtur på söndagar.

– Det blir bättre, smartare och fler avgångar som passar näringslivet och de som arbetar bättre. Eftersom jag har kämpat länge för både en förbättrad tidtabell och för flygplatsen och Bromma är jag synnerligen glad över detta, kommenterade Anna Tenje.

Det är ett bränslesnålt turbopropflygplan av modellen ATR 42-500 som sätts in på linjen med 48 stolar detta möjliggör att kunna erbjuda avgångar med jämnare mellanrum, och jämfört med det senaste året blir det nu en kraftig ökning av möjligheterna att på en knapp timmes flygtid flyga till Stockholm. En tidtabell med flera avgångar per dag och på tider som möjliggör resor över dagen är något som är efterfrågat av minst affärsresenärer i hela regionen och är en bra nyhet för näringslivet i hela Kronoborgs län.

På Stockholm-Bromma flygplats kommer det också vara möjligt att på så kort tid som 20 minuter byta flygplan och fortsätta sin resa till bland annat Umeå, Visby, Åre/Östersund, Helsingfors eller Sälen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 2 =