Växjömoderaterna förstärks ytterligare

Ida Eriksson, Pernilla Tornéus och Oliver Rosengren har fått nya ordförandeposter i Växjö kommun. Nu växlar vi upp arbetet med att utveckla Växjö! Vi bygger Växjö starkt.

Utbildningsnämnden
– Jag ser med glädje och nyfikenhet fram emot att få vara med och leda utbildningsnämnden. Vi utbildar för framtiden, och jag hoppas kunna bidra till en ännu bättre förskola och skola för barn, elever och personal, kommenterar Ida Eriksson sin nya roll.

Nämnden för arbete och välfärd
– Jag är väldigt stolt över att få förtroendet att ansvara över de viktiga frågor som finns i denna nämnd. Arbetslinjen ligger fast men jag ser särskilt fram emot att arbeta med tidiga insatser för barn och unga samt samverkan mellan olika myndigheter, kommenterar Pernilla Tornéus sitt nya uppdrag.

VKAB, Växjö kommunföretag AB
– Växjöbornas välfärd ska ha trygg finansiering. Jag ser fram emot att genomföra bolagssammanslagningen, ta fram en långsiktig pensionshantering, effektivisera lokalförsörjning och investeringsplan, samt arbeta för att Växjö växer på ett sätt som bidrar till hög och hållbar tillväxt, kommenterar Oliver Rosengren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × fem =