Valrörelse 2022

Vardagar 11.00-13.00 & 16.00-18.00 | Lördagar 11.00-14.00

Bemanning av lokalen

Kalender

Kommande evenemang

Bemanning av lokalen

Vi har ju som de flesta av er redan vet en lokal på Storgatan 14 som vi ska bemanna fram till valdagen. Än så länge är vi på plats 11-13 och 16-18 på vardagar och 11-14 på lördagar. För att detta ska fungera så bra som möjligt så har vi gjort ett enkelt bokningsschema som ni kan gå in i och skriva in er på de tider ni kan vara med. Om ni har problem med bokningsschemat så kan ni kontakta någon av oss gruppledare så hjälper vi till att lägga in er.

När det gäller lördagar kommer det information om vilka grupper som är ansvariga. Alla ska ingå i en grupp, är du inte med i en grupp, ta kontakt med Ulf Hedin. Glöm inte att kolla i kalendern om du har glömt vilka lördagar din grupp ska kampanja.

Rutiner i lokalen

Vi har tagit fram rutiner för vad som gäller i lokalen. Alla vi är ansvariga för att lokalen ska alltid se fin och välkommen ut.

Vi har ett låssystem med koder för att ta sig in i lokalen. Om det av någon anledning inte fungerar får ni höra av er till Rene Jaramillo. En nyckel kommer alltid att finnas i lokalen, i skåpet vid bakdörren för att kunna öppna dörren på framsidan.

För att komma in i lokalen behöver ni två koder. Saknar du koderna kontakta Rene Jaramillo.

Vi vill också påminna om att dörren på baksidan med kodlås är inställt så att dörren låses automatiskt när dörren stängs. Extra viktigt att verkligen kontrollera så att dörren stängs!

Sista gruppen/personer städar lokalen så att den ser snygg ut. Golv, toalett, papperskorg etc. ska alltid hållas fräscha. Vid utgången bakom lokalen finns dörren ut till innergården, där soprummet finns. Kontakta Rene Jaramillo för att få koden.

Släck lamporna när aktiviteten är slut, utom lamporna som lyser över skyltfönstret. Strömbrytare finns i terminal på väggen mitt emot toalettdörren.

När det gäller att äta i lokalen är det ok att äta lunch till exempel. Men det som alla vi måste tänka på är att inte äta mat som lämnar lukter i lokalen. Viktigt också att städa ordentligt och inte lämna matrester i lokalen.

Felanmälan: Alla fel som ni hittar i lokalen, att något är smutsigt eller trasigt måste felanmälas till Rene Jaramillo.

Partiets material & kläder

I lokalen ska det alltid finnas aktuellt material samt aktuella give away. Finns inte dessa på plats eller är på väg att ta slut meddela gruppledarna. Kaffe & te ska också alltid finnas att erbjuda. Viktigt att meddela om kaffet är slut eller på väg att ta slut.

För de av er som redan har kampanjjackor så är det givetvis bra om ni tar dem på er när vi kampanjar eller är i lokalen. För dig som inte har egen moderatjacka finns det jackor i alla storlekar för utlåning i lokalen. Hittar du inte din storlek, meddela gruppledarna.

Aktiviteter

Uppe på sidan kan du hitta aktuella datum med aktiviteter. Själva kalendern kan du också hitta snabbt i menyn “Våra föreningar” på vår hemsida. Vi kommer alltid att skicka mail med kort information, men viktigt att du har koll på kalendern, där kan du få veta vem/vilka som är ansvarig för den aktivitet.